23.7.03

Iraq

Reflecting Iraq

Last night I wrote a letter about the situation in Iraq to my fiend Crissy in Kansas. As the letter turned out to be a lengthy peace of my mind, I decided to publish it on a separate web page at The World according to Larko.

Larko

Read the letter

11.7.03

Saunan ajastin

4.7.2003:

Kontulan Kiinteistöt Oy

Sakara 2 saunan ajastin

Tervehdys!

Menin eilen illalla saunavuorolleni Sakara 2 saunaan numero 1, kuten puhe oli. Saunavuoroni on kello 21.00 - 22.00. Kello 21.30 kytkeytyi kiuas pois päältä, ja kello 21.35 sammuivat valot.

Ilmeisesti ajastin ei huomioi sitä seikkaa, että me evakotkin käymme saunassa. Päivittänette saunan ajastimen, sillä haluaisin toki saunoa koko vuoroni.

Terveisin

Larko


11.7.2003:

Kontulan Kiinteistöt Oy

Välillä kehujakin

Terve!

Kun tulee niin usein annettua sitä negatiivisempaa palautetta, niin täytyy toki kehuakin, kun siihen kerrankin on aihetta!

Viikko sitten kirjoitin Sakara 2 (G ja H rappujen) saunan ajastimesta, joka katkaisi saunavuoroni puolivälissä. Eilen saunassa käydessäni totesin, että vika oli korjattu. Sain saunoa täyden vuoron, ja löylyt olivat makoisat. Lisäksi havaitsin, että evakkosaunan ilmastointi toimii havaittavasti paremmin kuin vakituisessa saunassa (L ja M rapun).

Kiitokseni!

Larko