17.5.01

Atlas surfikaart

EESTI TELEFON VASTAB LARKOLE


Larko avaldas lehel Maailm Largo järgi 15. mail 2001 artikli oma kogemustest seoses Atlas Surfi teenuse ja Tallinna Postimaja netikohvikuga. (pealkiri Postimaja netikohvik jäi Larkolt proovimata ). Larko saatis oma artikli koos kommentaari palvega Eesti Telefonile.

Larkole on laekunud järgmine kommentaar. Eesti Telefoni pressiesindajalt Anu Vahtralt. Larko tänab kiire ja asjakohase vastuse eest.


Tere!

Vastus teie ettepanekule.

Äkki soovite artiklit kommenteerida?


Eesti Telefoni ettemakstud Atlas Surf kaardiga pääseb internetti igast tööl või kodus olevast arvutist (va nendest internetipunktidest, kus tasustamine on eritariifi alusel, nt 60 krooni tund etc) ja spetsiaalselt Atlase logoga tähistatud avalikes arvutitöökohtades. Need kohad on enamikus Eesti Telefoni teeninduskeskustest, sealhulgas ka Narva mnt 1 ning peale selle ka Tartus
Wilde kohvikus ja Tartus I-punktis. Postimajas olev netikohvik ei kuulu Eesti Telefonile, vaid kõigi eelduste kohaselt Eesti Postile, kuid loomulikult omavad kõik internetipunktid soovi korral võimalust liituda Atlas Surf kaardiga kasutatavate internetipunktide hulka.

Mis puutub kaardil olevat infonumbrit, siis see muutus seoses Eesti numeratsiooniplaani ja valimsikorra muutusega alates augustis 2000.a. Peale seda on numbreid kleebitud üle kleepsuga, kus oli kirjas uus nr 0 800 9966,
samuti sissehelistamise number 0 800 9090. Surf kaardi edasimüüjatele, kellel oli tolleks hetkeks olemas surfkaartide varu (arvutipoel näiteks), saadeti ka neid kleepse, miks need aga pole kaartide peale jõudnud, peaks küsima kohast, kust kaart sai ostetud.

Alati saab infot Eesti Telefoni teenuste kohta ka telefonilt 165, mis taksofonidest ja lauatelefonidel helistades on tasuta.

Anu Vahtra

pressiesindaja

Eesti Telefon