21.3.02

Aruanne

Revisjonikomisjoni aruanne


vahur@etv.ee


Tere, Härra Kersna!


Eilse Pealtnägija saate ajal andsite Te televaatajale ülesandeks moodustada revisjonikomisjon arutamaks, keda vaataja sugulastest saab usaldada raha laenamise puhul. Tahtes täita antud ülesannet moodustasingi reklaamipausi ajal komisjoni, mille esimeheks ja ainsaks liikmeks olin mina. Komisjon arutas antud küsimust põhjalikult külmutuskapi juures. Komisjoni pingeline töö kestis kokku 15 sekundit.

Komisjon kaalus väga hoolikalt kõikide suguvõsa liikmete usaldusväärsust antud valdkonnas. Unustamata ühtegi nõbu, õetütart, onu või tädi andis revisjonikomisjon oma karmi kuid õiglase hinnangu kõikide sugulaste kohta. Komisjoni otsus oli ühehääleline.

Revisjonikomisjon leidis, et meie suguvõsas tõepoolest on üks liige, keda saab igasugustes rahaga seonduvates asjades täiesti usaldada. Mitte ükski sugulane peale tema seda ei vääri. Selleks isikuks on mu kolme õe ainukene vend.

Komisjoni otsus on kooskõlas seaduse, hea tava ja terve mõistusega. Otsuse edasikaebamist kohtu teel ei lubata. Eriti kaalukatel asjaoludel on komisjon võimalikult nõus oma otsust ülekaaluma juhul kui avaldus selleks on komisjoni juures esitatud viis minutit tagasi.


Suurepärase lugupidamisega


Larko

Revisjonikomisjoni esimees