21.9.04

Vanha mainos?

internetpalvelut@sonera.fi

Arvoisa Sonera

Käydessäni tänä aamuna Itäkeskuksessa, osui silmiini jälleenmyyjänne Datainfon näyteikkunassa oleva kookas Soneran laajakaistapalvelujen hinnaston sisältävä mainoskyltti. Ihmettelin hetken kyltissä olleita hintoja, jotka olivat mielestäni korkeanpuoleisia. Havaitsin kuitenkin hetken kuluttua, että hinnat oli mainoksessa esitetty markkoina.

Kysyisin tämän johdosta, oletteko Sonerassa tietoisia, että Suomessa on vuoden 2002 alusta saakka ollut ainoana laillisena käteismaksuvälineenä euro? Entä ovatko k.o mainoksessa esitetyt hinnat virallisella muuntokerotimella euroiksi muutettuina vielä tänä päivänä voimassa? Tietääkseni laajakaistapalvelujen hinnoittelussa on kuluneen lähes kolmen vuoden aikana tapahtunut rahayksikön muutoksen lisäksi myös reaaliarvon muutoksia.

Mikäli havaitsen, että Datainfon ikkunassa ilmoitetut laajakaistahinnat ovat edullisemmat kuin yhdistykseltämme jo pari vuotta laskutetut, suostutteko hyvittämään meille hintaeron? Onhan jälleenmyyjänne ikkunassa julkisesti nähtävillä oleva palveluhinnasto kaikin puolin ymmärrettävä yhtiönne nimissä esitetyksi tarjoukseksi.

Oletteko muuten tietoisia, mikä vuosi nyt on meneillään?

Terveisin

Myllypuron Työttömät r.y.
Markus Larkovirta
Puheenjohtaja
myty@myty.inet.fi
http://www.myty.org


Hei!

Kiitos palautteestasi.Tarkoituksenamme on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeita vastaavia palveluita. Asiakkailta saatu palaute on tärkeää, jotta voimme kehittää toimintaamme oikeaan suuntaan. Asia tullaan tarkistamaan ja korjaamaan mahdollisimman nopeasti

.--Ystävällisin terveisin
TeliaSonera Finland Oyj
Lasse Ahvenus
Sonera Asiakaspalvelu
Puh. 0800 17000 (ma-pe 8-20 ja la 9-16.30)

2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Siis voi vittu miten idiootti tyyppi. JOKAINEN eteesi tuleva asia on mahdollinen valituksen aihe! Joillekin elämän tekeminen vaikeaksi on näköjään oikea elämäntehtävä!

Mitäs jos relaisit, ottaisit oluen ja nauttisit kesästä kaiken tämän valituksen ja reklamaatiokirjeiden sijaan!!!

5/7/06 16:38  
Blogger Larko said...

Anonyymi, jos haluat olla eri mieltä kaksi vuotta sitten kirjoittamastani kirjeestä, Sinulla on tietysti siihen oikeus. Sen sijaan se, että nimität henkilöä, jota et lainkaan tunne, idiootiksi, kertoo enemmän Sinusta kuin minusta.

5/7/06 19:14  

Postita kommentaar

<< Home