29.4.13

Kaupungin paras työpaikka

Hotelli Finn
Tervehdys!
Naapuri ei tosin erityisesti vituta eikä vaatehuonekaan ole palanut. Putkirikko oli jo kohtalaisen kauan sitten ja senkin kanssa olen oppinut elämään. Ei tämä kuitenkaan sitä tarkoita, etten olisi ammattilaisnukkujan työstä kiinnostunut. Kovastikin olen.
Tehdään nyt heti alkuun selväksi, että en enää ole ensimmäisessä nuoruudessani. Kirjoitustaitoani voi silti nimittää vaikkapa luovaksi ja nuorekkaaksi. Jos hotellinne pitää nuoria pääasiallisena markkinoinnin kohderyhmänä, ei minulla ole sen kanssa mitään ongelmaa. Ikäni oikeutuksella voin kuitenkin sanoa, että haluttaessa ja tarvittaessa minulta irtoaa myös vanhempia ikäpolvia puhuttelevaa tekstiä.
Suomen ja englannin kielellä pärjään ainakin ymärrettävyyden puolesta paremmin kuin hyvin. Vaikka asunkin väestöltään venäläisenemmistöisessä Paldiskin kaupungissa, ei venäjänkielestä ole tarttunut korvieni väliin muuta kuin muutamia sellaisia ilmaisuja, joita en säädyllisyyssyistä kerro tässä eikä niille olisi myöskään käyttöä ammattilaisnukkujan työssä. Sen sijaan hallitsen viron ja ruotsin kieltä samassa laajuudessa kuin suomen ja englanninkin. Jää Teidän itsenne harkittavaksi, voidaanko tämän katsoa kompensoivan venäjän taitamattomuuttani.
Olisi jokseenkin turhanaikaista kopioida virallista esittelyäni tähän kirjeeseen, kun voitte halutessanne tutustua siihen klikkaamalla tätä linkkiä. Ei tarvitse pelästyä, ei se kovin pitkä ole, mutta asiallinen kylläkin.
Riittänee, kun tässä yhteydessä mainitsen muutaman avainsanan, jotka luonnehtivat soveltuvuttaani tehtävään. sujuva ja terävä kynä, erittäin hyvä kielen taju neljässä kielessä (suomi, viro, englanti, ruotsi), pitkä ja monipuolinen kokemus blogeista ja muista sosiaalisen median kanavista, verkkomarkkinoinin kokemus, hyvä sopeutumiskyky, huumorintaju ja hyvät unenlahjat. Lisäksi olen syntynyt ja kasvanut Helsingissä, vaikkakin olen elämäni varrella asunut monessa muussakin paikassa, viimeisimmät kolme vuotta Paldiskissa, Virossa.
Vastaan luonnollisesti tarvittaessa mahdollisiin kysymyksiinne, jopa sellaisiinkin, joihin ei löydy vastausta allaolevista linkeistä :-)
Larko
Markus Larkovirta
http://larko.era.ee
onularko@gmail.com
Skype: unclelarko
Google +
Twitter
Facebook
Linked in